Doorgaan naar artikel

your dutch media.

7 quick wins voor meer winst vanuit een (re)branding


  • Dé checklist waarmee je direct stappen kunt maken in de g(r)oeie richting
  • Voor MKB’ers die naast winst ook tijdwinst willen behalen
  • Geeft handvatten om een professionaliseringsslag door te voeren 
  • Ontvang snel nieuwe inzichten over hoe je jouw ideale doelgroep kunt bereiken
  • Én ontdek hoe je jouw branding kunt laten aansluiten op je doelgroep

zij gingen je al voor


Afgelopen twee maanden heb ik samengewerkt met Your Dutch Media en ik ben hier meer dan tevreden over; zij hebben de website Eenkeizersnede.nl naar wens gebouwd, het contact verloopt snel en soepel, er wordt goed meegedacht, verrassend qua ontwerpen etc. Een jonge club die goed op de hoogte is van de huidige trends, maar ook goed mee kan denken op strategisch vlak en ervoor zorgt dat je website aan alle (Google) eisen voldoet. Bij een volgend initiatief weet ik hen zeker weer te vinden!


eenkeizersnede

ceo & founder

Voor de nieuwe site van Regio Control nauw samengewerkt met Robin Bakker van Your Dutch Media. Een aanrader. Een bevlogen en betrokken internet ondernemer. Denkt goed mee, pakt aan en levert op. Zoals het hoort te zijn!!


regio control

projectmanager

Het maken van het kookboek voor mrs Vegan was met de input en het prachtige grafisch ontwerp van Fenna Schijf een koud kunstje 😉 Ik ben erg blij met het ontwerp en de communicatie met Robin. Een prettig bedrijf om mee te werken en ik beveel ze van harte aan.


mrs vegan

eigenaar

Onze website tot in de puntjes fantastisch uitgewerkt! Snelle service en fijn contact met alle medewerkers


koffie van hoorn

ceo & founder

de 7 meest gemaakte marketing fouten met jouw bedrijf


Wil je graag nieuwe grotere klanten aantrekken, maar weet je nog niet precies waar, wanneer en hoe je hen het beste kunt bereiken? Modder je nu nog maar wat aan vanuit je onderbuik gevoel, maar heb je behoefte om professionele stappen te maken? Met onze gratis whitepaper ‘7 quick wins voor meer winst vanuit een (re)branding’ voorkom je de meest gemaakte fouten van bedrijven. Blijf jouw concurrentie voor en ontvang nu gratis de checklist als pdf in je inbox. Deze hands-on handleiding kun je gemakkelijk direct toepassen binnen jouw bedrijf.