fbpx
Doorgaan naar artikel

doelgericht design.

geregeld, tot in de puntjes.

wat wij kunnen


Ons team van designers staan continu voor je klaar voor de beste designs op maat. Als creatief (online) marketing bureau ontwikkelen we altijd doordachte designs met oog op de doelgroep én de laatste ontwikkelingen en trends. Ons creatie team ontwerpt diverse on- en offline producten zoals webdesigns, appdesigns, (digitale) banners, social media templates, flyers, campagne concepten en meer. Heb jij een specifieke ontwerpvraag? We denken graag met je mee en voor je verder. Neem geheel vrijblijvend contact met ons via e-mail of telefonisch, jij bepaalt.

huisstijlen

webdesign

appdesign

branding

concept & creatie

ux & ui research

Bekijk ons werk


#design

#development

#marketing

hoe het traject verloopt


1. kennismaking

Ze zeggen niet voor niets ‘een goed begin, is het halve werk’. Tijdens een inspirerend gesprek met een lekker bakkie koffie bespreken we jouw online vraagstuk. Samen maken we het concreet zodat we lekker snel kunnen doorpakken.

stap 1

2. offerte

Je wilt weten waar je aan toe bent, toch? Wij zetten alle punten voor jou op een rijtje. Onze opdrachtomschrijving, de potentiële oplossing voor jouw online vraagstuk. Geen poespas en al helemaal geen addertjes onder het gras. Wij verzekeren het je, jij hoeft alleen nog maar te tekenen.

stap 2

3. brainstorm

Samen sparren? Wij zorgen dat er verschillende creatieve lampjes gaan branden en het creatieve proces wordt gestart. Samen duiken we dieper in het probleem om met een optimale oplossing te komen. Vervolgens beginnen we met strategieontwikkeling, van design dreaming naar Design Thinking.

stap 3

4. concepting

Het design team gaat aan de slag met de briefing informatie. Ze gaan verder brainstormen over mogelijke concepten en kijken naar het optimaliseren van de gebruikerservaring (user experience). Waar kunnen we op inspelen bij de doelgroep en hoe kunnen we het doel zo goed mogelijk bereiken?

stap 4

5. creatie

Nu kan het creatie team aan de slag. Alle resultaten vanuit de creatieve brainstormsessie worden verwerkt en er wordt nog een unieke draai aangegeven. Het concept wordt ontwikkeld zodat jij er ook een visueel beeld van krijgt. Het eindproduct ligt op de loer!

stap 5

6. feedback

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar we begrijpen dat bij jou na onze conceptontwikkeling vragen zijn ontstaan. Om te kijken of alles nog klopt en we nog steeds op dezelfde (stijgende) lijn zitten, betrekken we jou er graag weer eventjes bij.

stap 6

7. oplevering eindproduct

De slingers kunnen uit, de confetti veeg je morgen wel van de vloer. Klaar voor de start van jouw eigen project! Loop je later toch nog tegen een probleem aan? Wij zullen ten alle tijden voor elke klant klaarstaan.

stap 7

zij gingen je al voor

klaar voor de start…
jouw eigen project!

Kom gezellig langs op ons nieuwe kantoor of plan geheel vrijblijvend een online sparringsessie in. Welke weg naar online succes je kiest, is aan jou! Robin begeleidt je graag in dit proces.

start nu

waarom een doordacht design?


Design staat voor de grafische vormgeving van diverse marketingcommunicatie uitingen. Het voegt waarde, betekenis en kwaliteit toe. Wil je met je bedrijf opvallen, de concurrentie voorblijven en jezelf onderscheiden? Dan is een creatief design en sterke branding heel belangrijk. Het complete plaatje moet kloppen. Met elke flyer, social media post of e-mail bouw je aan een merkidentiteit, herkenbaarheid en vertrouwen bij jouw ideale doelgroep. Met doordachte designs straal je de professionaliteit uit die je als bedrijf waard bent, zo trek je meer en grotere klanten aan.

ben je op zoek naar een design bureau?


Ben je op zoek naar een UX/UI webdesign bureau in Hoorn en omstreken? Of ben je op zoek naar een grafische vormgeving, campagne concepten en/of design bureau in de buurt? Het team van Your Dutch Media staat voor je klaar, met een creatieve concepten op maat. Wij gebruiken geen standaard templates, maar ons creatieve brein en doelgerichte analyses om met elk ontwerp weer onderscheidend te zijn. Onze specialisten houden de trends en ontwikkelingen goed in de gaten en werken alles tot in de puntjes uit. We ontwikkelen onze designs altijd vanuit een doordachte strategie met oog op jouw doelgroep. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?