Doorgaan naar artikel

your dutch media.

driven by development.

geregeld, tot in de puntjes.

wat wij kunnen


Ons team van specialisten staat continu voor je klaar voor de beste development oplossingen op maat. Het development team werkt designs pixel perfect uit. We ontwikkelen diverse websites, mobiele applicaties en progressive web applicaties. Daarnaast kijken we ook naar de mogelijke optimalisatie kansen en verbeterpunten voor jouw huidige website en/of webshop. Zo zorg je ervoor dat jouw website of webshop snel, functioneel en responsive is en/of conversie verhogend werkt. Heb je een specifieke vraag? We denken graag met je mee en voor je verder. Neem geheel vrijblijvend contact met ons via e-mail of telefonisch, jij bepaalt. Klik op het bel of mail icoon aan de zijkant.

website & webshop

applicatie

mobiele app

hosting, support & onderhoud

progressive webapp

plugin ontwikkeling

bekijk ons werk


#design

#development

#marketing

hoe het traject verloopt


1. kennismaking

Ze zeggen niet voor niets ‘een goed begin, is het halve werk’. Tijdens een inspirerend gesprek met een lekker bakkie koffie bespreken we jouw online vraagstuk. Samen maken we het concreet zodat we lekker snel kunnen doorpakken.

stap 1

2. offerte

Je wilt weten waar je aan toe bent, toch? Wij zetten alle punten voor jou op een rijtje. Onze opdrachtomschrijving, de potentiële oplossing voor jouw online vraagstuk. Geen poespas en al helemaal geen addertjes onder het gras. Wij verzekeren het je, jij hoeft alleen nog maar te tekenen.

stap 2

3. ontwerpfase front-end

Na het design te hebben doorlopen gaan onze developers aan de slag om diverse blokken te ontwikkelen. Tijdens deze fase verwerken de front-end developers de statistische teksten en afbeeldingen tot blokken die je later als eindgebruiker flexibel en gemakkelijk kunt gebruiken. Vervolgens worden alle blokken getest en geoptimaliseerd.

stap 3

4. feedback

Om te kijken of alles nog klopt en we nog steeds op dezelfde (stijgende) lijn zitten, betrekken we jou er graag weer eventjes bij. Tijd voor vragen en eventuele aanvullingen. Zo leggen we samen de laatste hand op de diverse blokken op de website.

stap 4

5. dynamisch ontwerp back-end

Wanneer de gemaakte blokken zijn goedgekeurd, zetten we alle blokken in de juiste volgorde per pagina. Daarna is het tijd voor onze back-end specialisten. Zo kun je als eindgebruiker gemakkelijk alles in het systeem later nog aanpassen.

stap 5

6. feedback

Better be safe, than sorry! Als wij klaar zijn met het toevoegen van de back-end, is het tijd dat jij het eindresultaat kunt bewonderen. Is alles nog naar wens en volgens verwachting? Zo ja, op naar de volgende stap!

stap 6

7. live-omgeving klaarzetten

Als alle pagina’s zijn goedgekeurd, zetten we de live-omgeving voor jou klaar. Daarnaast installeren we diverse plugins ter beveiliging en eventueel voor SEO. Zo maken we jouw website en/of webshop zo snel en veilig mogelijk voor een optimaal resultaat én een betere vindbaarheid. Met onze Kinsta hosting zit je gegarandeerd goed!

stap 7

8. ready, set, we gaan live

Alles akkoord? Tijd om live te gaan! Onze developers zetten jouw website live. Wanneer dit is gelukt, informeren wij jou natuurlijk direct over het goede nieuws. We voeren nog een laatste en de belangrijkste testronde uit. We lopen de website op de live-omgeving nog grondig na. Kloppen de formulieren, werkt alles zoals het hoort? Yes?! Ready?! En dan…?

stap 8

9. champagne

Champagne! Gefeliciteerd! Je eigen website, webshop en/of applicatie staat online. Daar mag op gedronken worden. De slingers kunnen uit, de confetti veeg je morgen wel van de vloer. Klaar voor de start van jouw eigen project! Loop je later toch nog ergens tegenaan aan? Wij zullen ten alle tijden voor elke klant klaarstaan.

stap 9

zij gingen je al voor


Afgelopen twee maanden heb ik samengewerkt met Your Dutch Media en ik ben hier meer dan tevreden over; zij hebben de website Eenkeizersnede.nl naar wens gebouwd, het contact verloopt snel en soepel, er wordt goed meegedacht, verrassend qua ontwerpen etc. Een jonge club die goed op de hoogte is van de huidige trends, maar ook goed mee kan denken op strategisch vlak en ervoor zorgt dat je website aan alle (Google) eisen voldoet. Bij een volgend initiatief weet ik hen zeker weer te vinden!


eenkeizersnede

ceo & founder

Voor de nieuwe site van Regio Control nauw samengewerkt met Robin Bakker van Your Dutch Media. Een aanrader. Een bevlogen en betrokken internet ondernemer. Denkt goed mee, pakt aan en levert op. Zoals het hoort te zijn!!


regio control

projectmanager

Het maken van het kookboek voor mrs Vegan was met de input en het prachtige grafisch ontwerp van Fenna Schijf een koud kunstje 😉 Ik ben erg blij met het ontwerp en de communicatie met Robin. Een prettig bedrijf om mee te werken en ik beveel ze van harte aan.


mrs vegan

eigenaar

Onze website tot in de puntjes fantastisch uitgewerkt! Snelle service en fijn contact met alle medewerkers


koffie van hoorn

ceo & founder

klaar voor de start…
jouw eigen project!

Kom gezellig langs op ons nieuwe kantoor of plan geheel vrijblijvend een online sparringsessie in. Welke weg naar online succes je kiest, is aan jou! Robin begeleidt je graag in dit proces.

start nu

wat houdt development in?


Wil je een website, webshop of applicatie laten ontwikkelen, maar weet je niet waar te beginnen? Om een professioneel product te ontwikkelen is de juiste development heel belangrijk. Alles wat je online ziet, is gemaakt door developers. Zo ook jouw toekomstige website of applicatie. Laat ons team nou nét gespecialiseerd zijn in het bouwen van websites, webshops, applicaties en meer. Heb je development nodig, dan ben je bij your dutch media aan het goede adres. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

ben je op zoek naar een development bureau?


Ben je op zoek naar development bureau, webbouwer, applicatie (app)bouwer en/of webbureau in de buurt van Hoorn? Het team van Your Dutch Media staat voor je klaar, met digitale oplossingen maat. Sinds 2015 zijn we gespecialiseerd in diverse development projecten. Onze specialisten houden de trends en ontwikkelingen continu in de gaten en werken designs pixel perfect tot in de puntjes uit. We ontwikkelen maatwerk websites, webshops en applicaties voor diverse bedrijven Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.