our dream team

Een jong team vol specialisten naar de top. Stuk voor stuk gedreven om nieuwe ontwikkelingen te vertalen naar de online oplossing voor elk vraagstuk.

bekijk ons werk

het verhaal van...

Sinds 2015 zijn wij helden in het creëren van Wordpress en maatwerk websites. Inmiddels reikt onze kennis veel verder dan dat. Een jong team vol specialisten die klaar staan voor jouw dagelijkse online groei. We denken niet in problemen, maar weten dat overal wel een oplossing voor is.

Onze passievolle missie is het creëren van succesvolle online producten voor al onze klanten. We denken mee en denken verder, op zoek naar een oplossing op maat speciaal voor jou.

kracht van your dutch media..

Pixel perfect

We zijn gek op mooie designs, en we zetten graag alle designs om in code. Omdat we nogal precies zijn, werken we “pixel perfect”, precies zoals onze designs worden ontworpen, worden ze omgezet naar elegante code.

Dynamisch design

Via de achterkant van de website regelen we dat statische content dynamisch wordt. Zo maken wij het makkelijker om content aan te passen. De processen die je niet ziet, maar wel belangrijk zijn voor de website.

Kloppende klantreis

Een gebruiksvriendelijke website gaat verder dan dat alles werkt, het moet logisch zijn en kloppen voor jouw klant. Wij denken vanuit de doelgroep en werken gericht zodat de bezoeker de beste ervaring en interactie heeft met jouw product of dienst.

Social media

Waar we vroeger vaker om ons heen keken, kijken we nu meer naar onze telefoon. Des te belangrijker om als merk zichtbaar te zijn op social media. Wij ontwikkelen marketingplannen op maat en creëren creatieve content die opvalt.

jouw specifieke sparringpartner..

Robin
Bakker

Projectmanager

Jelle
Buurman

Frontend developer

Merel
Wit

Social media specialist

Fenna
Schijf

UX/UI Designer

Michael
Beers

Backend developer

Lau
de Hoop

Frontend developer

Melissa
Doggen

Designer

klaar voor de start… jouw eigen project!