Doorgaan naar artikel

your dutch media

.

our dream team.

Een jong team vol specialisten naar de top. Stuk voor stuk gedreven om nieuwe ontwikkelingen te vertalen naar de online oplossing voor elk vraagstuk.

over ons

Your Dutch Media is hét creatieve (online) marketingcommunicatie bureau van Hoorn. De digitale wereld mooier en makkelijker maken? Wij maken er een punt van.

Your Dutch Media is ontstaan uit de veranderende vraag in combinatie met liefde voor digitale creaties: “Door alle technologische ontwikkelingen en digitalisering is er steeds meer mogelijk, maar niet ieder bedrijf heeft nog die specifieke kennis in huis. Met Your Dutch Media ontzorgen we onze klanten door die toffe digitale creaties mogelijk te maken.”, bedrijfsbaas Robin Bakker.

Sinds 2015 zijn wij helden in het creëren van WordPress en maatwerk websites. Inmiddels reikt onze kennis veel verder dan dat. We zijn een jong team vol specialisten naar de top. Stuk voor stuk gedreven om nieuwe ontwikkelingen te vertalen naar de online oplossing voor elk vraagstuk. We ontwikkelen (mobiele) applicaties, (online) marketing en design tot in de puntjes. 

Onze missie? 

‘De digitale wereld een stukje mooier en makkelijker maken’. Ons gewenste resultaat? Dat bedrijven ook uitstralen wat ze waard zijn.

We denken niet in problemen, maar weten dat overal wel een oplossing voor is. Vanuit die gedachte creëren we succesvolle online producten voor al onze klanten. Als sparringpartner denken we graag met je mee en voor je verder, op zoek naar een oplossing op maat speciaal voor jou. 

Genoeg over ons… nu jij weer!

Laten we snel kennismaken op kantoor of digitaal, jij bepaalt. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via de chat en plan jouw moment in.

jouw specifieke sparringpartner..

Pepijn de Koning

Pepijn de Koning

Frontend developer

Frontend developer

Paul Joost
Paul Joost

Paul Joost

Succesmanager

Succesmanager

Tim Disseldorp
Tim Disseldorp

Tim Disseldorp

UI/UX designer

#Fitboy

Robin Bakker

Robin Bakker

Projectmanager

#Flyingdutchman

Jelle Buurman

Jelle Buurman

Frontend Developer

#Laprecord-setter

Fenna Schijf

Fenna Schijf

Designer

Designer

Michael Beers

Michael Beers

Backend Developer

#Gameon

Merel Wit

Merel Wit

Creatief (Social) Marketeer

#Verbouwvrouw

Remco Schurink

Remco Schurink

SEO-specialist

#Goalgetter