fbpx
Doorgaan naar artikel

Gedreven Online Marketing Bureau.

Your Dutch Media is hét creatieve online marketing bureau in de regio Hoorn, met het verschil dat we full service diensten leveren, dus ook inclusief design en development. Met andere woorden, we hebben veel kennis in huis om antwoord te geven op elke vraagstuk. Ontdek verder hoe Your Dutch Media met haar passie voor de online wereld is begonnen…

Over Your Dutch Media


De digitale wereld mooier en makkelijker maken? Wij maken er een punt van. Your Dutch Media is ontstaan uit de veranderende vraag in combinatie met liefde voor digitale creaties: “Door alle technologische ontwikkelingen en digitalisering is er steeds meer mogelijk, maar niet ieder bedrijf heeft nog die specifieke kennis in huis. Met Your Dutch Media ontzorgen we onze klanten door die toffe digitale creaties mogelijk te maken.”, bedrijfsbaas Robin Bakker.

Sinds 2015 zijn wij helden in het creëren van WordPress en maatwerk websites. Inmiddels reikt onze kennis veel verder dan dat. We zijn een jong team vol specialisten naar de top. Stuk voor stuk gedreven om nieuwe ontwikkelingen te vertalen naar de online oplossing voor elk vraagstuk. We ontwikkelen mobile apps, online marketing en design tot in de puntjes. 

Onze missie? 

‘De digitale wereld een stukje mooier en makkelijker maken’. Ons gewenste resultaat? Dat bedrijven ook uitstralen wat ze waard zijn.

We denken niet in problemen, maar weten dat overal wel een oplossing voor is. Vanuit die gedachte creëren we succesvolle online producten voor al onze klanten. Als sparringpartner denken we graag met je mee en voor je verder, op zoek naar een oplossing op maat speciaal voor jou. 

Genoeg over ons… nu jij weer!

Laten we snel kennismaken op kantoor of digitaal, jij bepaalt. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via de chat en plan jouw moment in.

jouw specifieke sparringpartner


Robin

Robin

Projectmanager

#Flyingdutchman

Michael

Michael

Backend Developer

#Gameon

Merel

Merel

Creatief (Social) Marketeer

Creatief (Social) Marketeer

Tim
Tim

Tim

ui/ux designer

#Fitboy

Pepijn

Pepijn

Frontend developer

Frontend developer

Remco

Remco

SEO-specialist

#Goalgetter

Samarah

Samarah

ui/ux design stagiaire

ui/ux design stagiaire

klaar voor de start…
jouw eigen project!

Kom gezellig langs op ons nieuwe kantoor of plan geheel vrijblijvend een online sparringsessie in. Welke weg naar online succes je kiest, is aan jou! Robin begeleidt je graag in dit proces.

start nu