Over ons

Even over your dutch media

Sinds 2015 zijn wij helden in het maken van WordPress en October CMS maatwerk websites. Dit doen we met een team van specialisten die dagelijks voor uw succes klaarstaan. Onze passievolle missie is het maken van online succesvolle producten voor al onze klanten. Graag denken we hierin ook met u mee, en hebben zo voor elke klant een oplossing op maat.

Contact ons

Onze Diensten

Online marketing

Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat jullie de topposities in Google gaan veroveren én behoudt in de toekomst. Ons doel: gratis verkeer naar je website voor de lange termijn. Zoekmachine adverteren zorgt voor de korte termijn voor direct meer bezoekers door middel. We bouwen en optimaliseren uw campagnes die optimaal en rendabel zijn!

Websites

We bouwen een totaaloplossing: website, betaalsysteem, volledig orderbeheer, marketing en rapportagetools. Alles om van de webwinkel een groot succes te maken, zodat jij je volledig kunt richten op de verkoop van je producten.

Webshops

We bouwen een totaaloplossing: website, betaalsysteem, volledig orderbeheer, marketing en rapportagetools. Alles om van de webwinkel een groot succes te maken, zodat jij je volledig kunt richten op de verkoop van je producten.

Optimalisatie

Het kan zomaar zijn dat je website niet meer zo snel is als dat hij gebouwd werd. Wij gaan aan de slag om je hele website door te meten en pakken alle punten op. Hierdoor gaat de website beter scoren in Google, wordt de website beleving beter voor alle bezoekers en zul je naast de bezoekersaantallen ook een verschil zien in de omzet.

Onze kracht

Integer

Wij vinden het belangrijk om afspraken na te komen, zoals we zelf behandeld willen worden, behandelen we ook onze klanten. Bij ons is het dus altijd; "afspraak = afspraak" Wel zo prettig!

Pixel perfect

We zijn gek op mooie designs, en we zetten graag alle designs om in code. Omdat we nogal precies zijn, werken we "pixel perfect", precies zoals onze designs worden ontworpen, worden ze omgezet naar elegante code.

Klantgericht

Door nauw contact met de klant zetten we ideeën om in een goed werkende website, waarbij u zelf de inhoud kunt wijzigen of inhoud kunt toevoegen. Het maakt daarbij niet uit of het een eenvoudige website betreft of een corporate website met veel functionaliteiten.

Ons team

Robin Bakker

Projectmanager

Bas Donjacour

Developer

Jelle Buurman

Front-end developer

Sophie Le Noble

Account manager

Myron Kouffeld

Grafische designer

Marco Bruijns

Developer

Ayla Beykoz

Administratief medewerker

Sander van den Nieuwenhof Cartoon medewerker Your Dutch Media

Sander van den Nieuwenhof

Online marketing specialist

Wil je een kop koffie komen drinken?

Kom langs voor een kop koffie en een kennismakingsgesprek. Of kom praten over wat we voor elkaar kunnen betekenen. Bij ons staat de versgemalen bonen koffie altijd klaar.