Doorgaan naar artikel

your dutch media.

portfolio

geregeld, tot in de puntjes.

Koffie van Hoorn


#design #maatwerk #uxui #webdevelopment #webshop #website

Koffie van Hoorn is dé hotspot van Hoorn voor ongelofelijk lekkere koffie. In deze tijd is het nog belangrijker om ook online de klant mee te nemen in je merkbeleving. Onze uitdaging? Een moderne en functionele webshop, die smaakt naar meer. Met als eindresultaat een conversiegerichte website en webshop die tot in de puntjes is verzorgd. Meer weten over deze client case?

16.08


#maatwerk #support #webdevelopment #webshop #website

16.08 is een populair streetwear merk met eerlijke prijzen. Met een online etalage als core-business werd het tijd voor een spiksplinternieuw jasje. Onze uitdaging? Een webshop die conversiegericht presteert en continu wordt geoptimaliseerd. Lees meer over al onze werkzaamheden voor 16.08.

Baetland


#design #webdesign #webdevelopment #website

Na de vastgoedportefeuille met supermarktlocaties, focust Baetland zich nu volledig op commercieel vastgoed. Aan ons de taak om een online visitekaartje hiervoor te ontwikkelen. Ons team van professionals ontwikkelde de volledige branding en website. Ben je benieuwd naar meer informatie over dit project? Lees dan vooral verder.

ValId


#applicatie #automatisering #development

Coachingsbedrijf ValID wilde een automatisering doorvoeren om hun klanten beter en makkelijker te identificeren. De uitdaging? Een overzichtelijke applicatie ontwikkelen waar een psychologisch profiel uitkomt en ValID duidelijk inzicht heeft in de resultaten. Onze specialisten op het gebied van development hebben een Laravel Applicatie ontwikkeld met dashboard en rapportages. Lees meer over dit project.

merken waarvoor wij werken


zij gingen je al voor


Afgelopen twee maanden heb ik samengewerkt met Your Dutch Media en ik ben hier meer dan tevreden over; zij hebben de website Eenkeizersnede.nl naar wens gebouwd, het contact verloopt snel en soepel, er wordt goed meegedacht, verrassend qua ontwerpen etc. Een jonge club die goed op de hoogte is van de huidige trends, maar ook goed mee kan denken op strategisch vlak en ervoor zorgt dat je website aan alle (Google) eisen voldoet. Bij een volgend initiatief weet ik hen zeker weer te vinden!


eenkeizersnede

ceo & founder

Voor de nieuwe site van Regio Control nauw samengewerkt met Robin Bakker van Your Dutch Media. Een aanrader. Een bevlogen en betrokken internet ondernemer. Denkt goed mee, pakt aan en levert op. Zoals het hoort te zijn!!


regio control

projectmanager

Het maken van het kookboek voor mrs Vegan was met de input en het prachtige grafisch ontwerp van Fenna Schijf een koud kunstje 😉 Ik ben erg blij met het ontwerp en de communicatie met Robin. Een prettig bedrijf om mee te werken en ik beveel ze van harte aan.


mrs vegan

eigenaar

Onze website tot in de puntjes fantastisch uitgewerkt! Snelle service en fijn contact met alle medewerkers


koffie van hoorn

ceo & founder