fbpx
Doorgaan naar artikel

portfolio.

Geregeld tot in de puntjes

Real-Time Road Inspection.

#app  #applicatie  #design  #development  #maatwerk  #marketing 

Real-Time Road Inspection zocht een creatieve en strategisch sparringpartner op het gebied van marketing en communicatie. Daarnaast beheren en ontwikkelen we de applicatie en het platform. Meer informatie?

BDeals.

#conversiegericht  #design  #development  #marketing  #neuromarketing  #optimalisatie  #webshop 

B(e)Different? BDeals knows how! Een tof project waarbij we met het team echt out-of-the (gift) box mochten denken. Een compleet UX/UI design en development ingericht vanuit een neuromarketing-gedachte. Meer weten?

plan een eerste gesprek in

nu inplannen
Robin Bakker

Robin Bakker

Projectmanager

Bekijk meer van onze projecten

Koffie van Hoorn.

#design  #development  #uxuidesign  #webshop 

Koffie van Hoorn wilde een nieuwe website en doorgroeien met een eigen webshop. Een die uitstraalt wat ze waard zijn, hun eigen verhaal vertelt en de ware koffiebeleving overbrengt.

Mr Snoep.

#conversiegericht  #design  #development  #marketing  #neuromarketing  #optimalisatie  #webshop 

Mr Snoep, was op zoek naar een sparringpartner op het gebied van design, development en marketing. Om hen te ontzorgen en meer verkopen te bezorgen, een webshop die smaakt naar meer. Ons team ontwikkelde een merkidentiteit, webshop en marketing uitingen. Wil je weten hoe?

zij gingen je al voor

plan een eerste gesprek in.

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Ontdek het tijdens een eerste gesprek! Plan geheel vrijblijvend een afspraak in voor een lekker kopje koffie op ons kantoor. Wil je liever digitaal afspreken? Ook dat is geen probleem. Wij bieden voor alles een oplossing op maat, jij bepaalt.

merken waarvoor wij werken