ons portfolio.

Een overzicht van trotse samenwerkingen en geleverde resultaten. Samen zorgen we voor de oplossing van elk online vraagstuk.

bekijk ons werk

Vacatures in
West-Friesland

Website

Marilux

Website

Zonne-energie
West-Friesland

Website

Regio Control

website

Wrapping Concept

Website

HVMS

website

DenCarp

Website
Woocommerce webshop

Een hyped kledingmerk met een jonge doelgroep, dan moet je als merk ook op mobiel sterk staan. Dat was dan ook het online vraagstuk van 1608 en tevens kon de webshop nog veel meer verbeteringen gebruiken. Ons team heeft een compleet nieuw design gemaakt passend bij het merk én de doelgroep. Daarnaast hebben we de hele user experience optimaal ingericht om een hogere conversie realiseren.

Jouw online aanwezigheid moet natuurlijk ook bij de tijd blijven. Vacatures in West-Friesland wilde hier aan werken en benaderde ons voor deze klus. Onze oplossing? Een redesign, het platform aanpassen en een hoop functionaliteiten toevoegen. Zij blij, wij blij. Hun website is nu passend, professioneel en perfect voor 2020 en vooruit. Dé vacature website voor de hele omgeving West-Friesland!

Website

Deze klant was opzoek naar een frisse blik vanuit een meedenkend mediabureau, we hebben deze klant in beheer genomen en delen onze expertise op online gebied.

Een energiek bedrijf op zoek naar een duurzame oplossing op online gebied. Wij hebben met ons team een ideale online visitekaartje ontwikkelt. Vanuit een samenwerking met een ander designbureau hebben we het volledige design pixel perfect overgezet in code. Het resultaat? Ook online is het voor potentiële klanten nu één en al zonneschijn!

Nieuw project live voor Regio Control Veldt B.V. ! Hét beveiligingsbedrijf binnen West-Friesland. Er viel veel winst te behalen, want de site was toe aan vernieuwing. Extra leuk daarom om de before & after te laten zien. Neem vooral ook een kijkje op www.regiocontrol.nl

Wrapping Concept is er van overtuigd dat het verpakken van snijbloemen duurzamer moet én kan. Het online vraagstuk van deze toffe klant was een online visitekaartje om het concept breed in de markt te zetten. Onze oplossing? Een goede online aanwezigheid geven voor hun nieuw ontwikkelde product (bamboo bloemenhoezen). Met hun op maat gemaakte website kunnen ze gemakkelijk nu zelf doorpakken.

website

HVMS zakelijk helpt klanten bij de zoektocht naar een nieuwe zakelijke locatie of advies met raad en daad bij vastgoedmanagement. Wat betreft hun online visitekaartje waren ze op zoek naar vernieuwing. De website voldeed niet meer aan de standaarden van het huidige online tijdperk. Onze oplossing? De huidige huisstijl doorzetten in een maatwerk design. Nu hebben ze een volledige op maat gemaakte WordPress website die ze zelf gemakkelijk kunnen aanpassen.

 

Website

Dencarp timmerde als timmerbedrijf flink aan de weg, maar wat betreft online aanwezigheid waren ze nog het spoor bijster. Onze designer heeft een huisstijl ontwikkelt en vanuit hier is het design voor de nieuwe website ontstaan. Het resultaat? Een online visitekaartje waar je u tegen zegt, en in de woorden van DenCarp: “Een resultaat dat staat.”

klaar voor de start… jouw eigen project!