Doorgaan naar artikel

your dutch media.

Baetland

Baetland is specialist in commercieel vastgoed voor diverse gebouwen in de regio. Met hun website voorzien ze hun klanten van de laatste updates en informatie, bieden ze hen de gelegenheid om makkelijk contact op te nemen en delen ze het laatste huuraanbod. De website moest een duidelijk en frisse weergave zijn die vertrouwen en professionaliteit uitstraalt. Met gebruiksvriendelijkheid als hoofdprioriteit. 

missie


Het ontwerpen van een website die als doel informatievoorziening heeft en uitstraalt wat Baetland waard is. Waar de klant van Baetland informatie over beschikbare appartementen en ontwikkelingen van de diverse projecten kunt lezen. Daarnaast moet het makkelijk zijn om contact op te nemen bij eventuele vragen.

diensten


  • design
  • webdesign
  • webdevelopment

eindresultaat


Een website die volledig is verzorgd door het team van Your Dutch Media en waarbij de klant volledig is ontzorgd. Van design tot development, alles is tot in de puntjes geregeld. Een op maat gemaakte website die aan de wensen en behoeftes voldoet van de klant en de doelgroep. Benieuwd naar het eindresultaat? Neem een kijkje op https://baetland.nl

bekijk live


Ben je nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat? Bezoek de website en bewonder ons werk live.

contact


Robin Bakker

Wil je ook zo’n tof project? Neem contact op met Project manager Robin!