Doorgaan naar artikel

your dutch media.

Floris Vlees

De webshop van Floris Vlees levert vers honden- en kattenvoer van de beste kwaliteit. Ze brengen dit persoonlijk van deur tot deur. Onze uitdaging? Volledig automatiseren van de, nu nog, handmatig ingeplande orders zodat ze veel tijd besparen. Hoe we dit hebben aangepakt? Lees snel verder.

 

onze missie


Onze backend developer heeft een tool gebouwd die het inplannen van de orders volledig automatiseert. Het doel was om het zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken door de snelste en kortste route te berekenen.

diensten


  • website
  • support

het eindresultaat


Floris Vlees bespaart nu tot 5 uur per week door de tool die is ontwikkeld door Your Dutch Media. De tool berekent de snelste en kortste route. Naast de website is een online omgeving gebouwd waar je als gebruiker gemakkelijk de route kunnen lezen en beheren. 

 

Voor Floris Vlees heeft dit veel opgeleverd omdat ze zelfstandig hun producten wilden blijven vervoeren, maar het inplannen van de route voorheen veel tijd kostte. Als kleine onderneming zijn de tarieven van postNL te duur. Daarnaast was het belangrijk dat ze als vers vervoerder zekerheid hebben dat hun product goed geleverd wordt.

Jouw titel hier


Jouw tekst hier...

contact


Robin Bakker

Wil je ook zo’n tof project? Neem contact op met Project manager Robin!