Doorgaan naar artikel

your dutch media.

Koffie van Hoorn

Koffie van Hoorn was toe aan een nieuw smaakje voor hun website en wilde online doorgroeien met een webshop. Het doel? Een ware online belevenis creëren voor de klanten van Koffie van Hoorn en ook online omzet behalen. Ons team ontwikkelde een dynamisch design (UX/UI) waar de authenticiteit en persoonlijkheid van Koffie van Hoorn van het beeld afspat. Met als eindresultaat een conversiegerichte website en webshop die tot in de puntjes is verzorgd.

 

onze missie


Een nieuwe website en webshop ontwikkelen voor Koffie van Hoorn. Een ontwerp dat gebruiksvriendelijk is voor zowel de consument als zakelijke klant. Van design tot in development, alles tot in de puntjes geregeld. Onze UX/UI designer heeft een ontwerp gemaakt dat aansluit bij de wensen en behoefte van de klant én hun doelgroep. Een dynamisch design waar de authenticiteit en persoonlijkheid van Koffie van Hoorn van het beeld afspat. Onze developers hebben vervolgens het design tot in de puntjes verwerkt in code tot een conversiegericht webshop met een kloppende klantreis.

diensten


  • Webshop (WooCommerce)
  • Design
  • Website

het eindresultaat


Een nieuw online visitekaartje voor de koffie klanten van Koffie van Hoorn. Een unieke online koffiebeleving waarbij het sterke merk verhaal van Koffie van Hoorn centraal staat. Je wordt ook online meegenomen op reis naar hun koffie paradijs. Een website en webshop die voor zowel zakelijke als particulieren koffie klanten gebruiksvriendelijk is. Een online visitekaartje die uitstraalt wat ze waard zijn en meer omzet oplevert. Een website en webshop met klasse en stijl, een design waar je dorst van krijgt…☕

 

bekijk live


Ben je nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat? Bezoek de website en bewonder ons werk live.

contact


Robin Bakker

Wil je ook zo’n tof project? Neem contact op met Project manager Robin!